Mat Copy
Time limit: 0
Avsjekk Summary
0 of 3 Spørsmpl completed
Questions:
Information
You have already completed the avsjekk before. Hence you can not start it again.
Avsjekk is loading…
You must sign in or sign up to start the avsjekk.
You must first complete the following:
Results
Avsjekk fullført. Resultater beregnes..
Results
0 av 3 spørsmål besvart riktig
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Venter (Mulig punkt(er): 0)
Categories
- Not categorized 0%
- 1
- 2
- 3
- Current
- Review
- Answered
- Riktig
- Ikke riktig…
-
Spørsmål 1 of 3
1. Spørsmål
God håndhygiene når man håndterer mat er å
RiktigIkke riktig… -
Spørsmål 2 of 3
2. Spørsmål
De vanligste årsakene til matforgiftning er:
RiktigIkke riktig… -
Spørsmål 3 of 3
3. Spørsmål
For å redusere sjansen for bakterieutvikling når man håndterer mat må man
RiktigIkke riktig…