Kurs

Lykkes med barn som utfordrer- reparasjon gjennom relasjon

5 Leksjoner

Kursholder: Hanne Svendsen

Hanne jobber som PP-rådgiver i skole og har en lang erfaring som spesialpedagog i barnehagesektoren. Hun har en en solid bakgrunn i arbeid med barn som har spesielle behov. I dette kurset gir Hanne deg en innholdsrik verktøykasse, slik at du vet hva du skal gjøre når du møter barn med utfordrende atferd. Dette er en gruppe med barn som det er utrolig tøft å jobbe med, da de kan ha en atferd som er veldig langt utenfor det som er vanlig. Her får du fem moduler med hele 16 leksjoner som skal hjelpe deg til å bli den trygge og gode voksne som disse sårbare barna trenger.

Etter kurset får du:

  • Forståelse om hvordan hjernen har en finger med i spillet når barnet går i affekt
  • Verktøy for å gjøre gode analyser for å finne de beste tiltakene for hvert enkelt barn
  • Beherske å lage gode og konkrete planer som er enkle å følge i hverdagens stress og mas
  • En egen verktøykassen for gode tiltak, og ikke minst så kan du se hvor viktig akkurat DU er for at barnet skal ha det bra

Så når du har gjennomført dette onlinekurset, så har du verktøyene du trenger for å ta kontrollen i arbeidet og stå stødig i møte med barn som utfordrer.

Dette kurset kan du gjennomføre når som helst og hvor som helst. Du vil få tilgang til en modul i uken, men det er ingen krav til at du må fullføre leksjonene i det tempoet. Du har tilgang til kurset i ubegrenset tid, så ta den tiden du trenger.

Har du behov for støtte, veiledning og oppfølging? Ingen problem. Det følger med veiledning fra meg som en del av kurspakken.

Vi lager gode pakketilbud for større grupper!

Kurset bygger på følgende litteratur:
Ross Greene– utenfor
Ross Greene– det eksplosive barnet
Bo Hejlskov Elven atferdsproblemer i skolen
Thomas Nordahl– pedagogisk analyse
Thomas Nordahl– tilpasset opplæring og individuelle opplæringsplaner

Ta dette kurset